Om Foundever.

Vi er en global BPA med over 46 års erfaring i branchen. Vi er altid i udvikling og innovative.

Foundever

Hvem er vi?

Du kender os måske som Sitel eller som SYKES – faktisk er vi begge dele og Foundever! I 2021 blev de to verdensledende callcenter-grupper Sitel og SYKES til ét; Sitel Group, og den 1. marts 2023 begyndte et helt nyt kapitel, da vi blev én virksomhed; Foundever!

Vores virksomhedskultur er gennemsyret af teamwork, innovation og forpligtelse til altid at levere den højeste kvalitet og kundetilfredshed. Med hovedkontoret i Miami, Florida (USA) og aktiviteter i yderligere 45 lande, understøtter vi i dag 750 kunder på 60 sprog.

Søger du en erfaren og agil partner, så kontakt os!

Foundever i Danmark

Vi er dit call/contact center i Danmark med lokationer i København, Odense og Sønderborg.  Foundever Danmark servicerer virksomheder i alle størrelser – Telefoniske ydelser som Kundeservice, Hotline, Helpdesk, Reception og Omstillingsbord. Derudover mail, chat, og Social Media håndtering skræddersyet til din virksomheds behov.

Foundever Danmark er løsningen til Dig som går med tanker om, at få en kundeserviceafdeling, eller som overvejer at højne kundesupporten yderligere eller udvide din tilængelighed. Foundever Danmark er også til Dig, som oplever en øget aktivitet på telefonen, mail, eller chat i form af forespørgsler fra Dine kunder, og så er Foundever Danmark især til dig der gerne vil slippe helt eller delvist for at håndteree henvendelser.

Vores kontor i København åbnede i 2008. Her leverer vi Teknisk support til den offentlige og private sektor, samt en afdeling der håndterer supporten indenfor Sundhed, Medicin og Support. Vores Københavnske Site leverer service på alle nordiske sprog.

Adressen til vores kontor er Sluseholmen 2-4,3 2450 København SV, tæt på motorvejen og kun 15 min fra Kastrup Lufthavn.

Siden 2008 har Foundever i Odense ydet kundeservice og teknisk support af høj kvalitet til flere kendte virksomheder inden for teknologi, rejsebranchen og tøjbranchen. Afdelingen er beliggende på Agerhatten 27B i Odense SØ. 

Sitet i Sønderborg har eksisteret siden 1994 og blev en del af virksomheden i 2014. Her opererer vi med høj fokus på support af e-commerce, webshops og tilhørende services. Vi arbejder herfra også med udgående kunde interviews og tilfredshedsananalyser. Vi arbejder med langvarige og gode kundeforhold, og vi er stolte af, at have en kunde med os siden 1995.

Sitet findes på adressen Damvang 2, 6400 Sønderborg. Tæt på motorvejen og kun 10 minutter fra Lufthavnen.

De andre Nordiske lande

Foundever i Sverige

I 1996 etablerede vi os i Sverige, og i dag tilbyder vi kundeservice, salg og teknisk support på alle nordiske sprog fra fem call centre; Jönköping, Göteborg, Kalmar, Dals-Ed og Sveg. Vores Nordiske hovedkontor er beliggende i Stockholm. Vores klienter varierer i størrelse fra lokale små virksomheder til globale giganter og de findes primært indenfor  teknologi, telekommunikation og finanssektoren.

Foundever i Norge

Du finder Foundever Norge, i byen blandt de 7 bjerge, hovedstaden i det vestlige Norge – Bergen. Fra vores moderne kontor beliggende i Fyllingsdalen i Bergen har vi siden 2010 leveret norsk kundeservice af høj kvalitet, teknisk support, salg og backoffice til kunder primært inden for eCommerce og Media & Broadcasting.

Foundever i Finland

Fra hjertet af Turku har Företaget siden 2002 ydet support på flere forskellige sprog, herunder de nordiske og baltiske sprog. Vi yder kundeservice, salg og teknisk support af høj kvalitet til flere kendte virksomheder, der opererer inden for teknologi, e-handel og finanssektoren.

Foundever i Cypern

Udover vores centre i norden, leverer vi også nordisk support fra Larnaca, Cypern. Skandinaviere og andre europæere flytter hertil for at arbejde og nyde et varmere klima. Dette betyder, at sprogkvaliteten er den samme som ved en onshoreløsning, men til en lavere pris. Vi åbnede vores første callcenter i Larnaca i 2017 og er siden vokset hurtigt. Allerede i 2019 åbnede vi vores andet center i samme by, og et tredje center blev åbnet i 2021.

Søger du en
global
lokal
transparent
erfaren
nordisk
dansk
BPO-partner?

Kontakt os

Leder du efter en outsourcing partner til din kundeservice? Kontakt os i dag, så udarbejder vi et skræddersyet tilbud til din virksomheds behov!